Bli medlem

Bergstopp

Är ditt stora intresse fotografering?

Då har du samma intresse som medlemmarna i Ljusdals Fotoklubb! Då variationerna och inriktningarna på fotointresset är så stort (motivområden, teknik, kameror och tillbehör m.m.) så finns det alltid något nytt att lära sig och prata om när vi träffas varje månad och ibland oftare.

Alla i klubben fotograferar på en egen nivå så det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs. Vi har en bra gemenskap där vi utvecklar varandra som fotografer och dessutom har vi då och då har vi kurser, workshops och föreläsningar för att lära oss mer. 

Bockar
Sippa
Hund

Ljusdals Fotoklubb arrangerar årligen utflykter för medlemmarna då vi tillsammans åker till stora som små resmål för att utöva vårt gemensamma fotointresse tillsammans. Vi arrangerar dessutom tävlingar både inom klubben och för allmänheten.

Vår klubb är ansluten till Riksförbundet Svensk Fotografi. Vilket ger medlemmarna möjlighet att delta i flera fotomästerskap både regionalt, nationellt och i internationella salonger. De senaste åren har klubben haft flera framgångar i både RIFO och DIFO.

Det är det som är det fina med att vara medlem i en förening. Att ha någon att dela sitt intresse med, utbyta erfarenheter och sist men inte minst att utveckla sig som fotograf och ta ännu bättre bilder!

Du som är fotointresserad är varmt välkommen att besöka oss på något av våra månadsmöten. Vi har våra möten andra tisdagen i månaden kl. 18:30 Studiefrämjandets lokaler i Ovegallerian. Kontakta oss gärna för mer information.

Medlemsavgifter 2024:

Bankgironummer:  419-9998

  • Enskild medlem: 150 Kr
  • Familj: 200 Kr
  • Ungdom upp t.o.m 19 år: 10 Kr.